Yrittäjyysbuusti

Etusivu / Yrittäjyysbuusti

Aloita yritystoimintasi turvallisemmin

Olipa uuden tai tulevan yrityksesi ajatuksena sitten maailmanvalloitus tai kivijalkakahvila, Yrittäjyysbuustista saat taitoja, tietoa ja tukea yrittäjyystaipaleen ensimetreille. Yrittäjyysbuusti mahdollistaa yrittäjyyden aloittamisen, yrityksen perustaminen tai juuri käynnistyneen yritystoiminnan kehittämisen turvallisemmin ja tehokkaammin. Palvelu on pirkanmaalaisille täysin maksuton.

Valitse sopivin buusti

Yrittäjyysbuusti koostuu useista valmennuksista ja voit valita juuri omaan tilanteeseesi sopivan. Valmennukset ovat 1. Tuki yritystoimintaa suunnittelevalle, 2. Palvelumuotoilu liiketoiminnassa ja 3. Työllistyminen kevytyrittäjänä.

1. Tuki yritystoimintaa suunnittelevalle

Haluaisit perustaa yrityksen, mutta et tiedä miten lähteä liikkeelle? Tässä valmennuksessa saat apua miten ja millainen yritys sinun kannattaa perustaa. 

2. Palvelumuotoilu liiketoiminnassa

Palvelumuotoilu on työkalu ja toimintatapa, jonka avulla pystyy kehittämään nopeasti ja asiakaslähtöisesti lähes mitä tahansa liiketoiminnan osa-aluetta. 

3. Työllistyminen kevytyrittäjänä

Tässä valmennuksessa saat valmiudet toimia kevytyrittäjänä ja menestyä omassa työssäsi täysin itsenäisesti ilman oman yrityksen perustamista. 

1. Tuki yritystoimintaa suunnittelevalle

Haluaisit perustaa yrityksen, mutta et oikein tiedä miten lähteä liikkeelle? Tässä valmennuksessa saat apua miten, milloin ja millaisen yrityksen sinun kannattaa perustaa. Saat valmiudet toimia ja onnistua yrittäjänä. Saat konkreettista ja aina henkilökohtaisia neuvoja, miten rakennat, tuotteistat, hinnoittelet ja myyt.

Henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi saat käyttöösi yrityksen perustamiseen ja sen pyörittämiseen liittyvää materiaalia, videoita, tehtäviä sekä  helppokäyttöisen verkkoalustan. Valmennuksemme ovat saatavilla suomen kielellä. Voimme tavata kasvokkain tai etänä verkon kautta sinun toiveidesi mukaisesti.

Sinun askeleesi voisivat koostua näistä:

 1. Toiveet, tavoitteet, osaaminen
 2. Oman liikeidean kartoitus ja palvelumuotoilu, asiakkaat
 3. Yrityksen perustamisen ABC
 4. Liiketoimintasuunnitelma, starttiraha, 4 kk yrittäjyyskokeilu, kevytyrittäjyys
 5. Kuinka hinnoittelet ja myyt, markkinoit, verkostoidut ja sometat
 6. Talousasiat tutuiksi
 7. Valmiit askeleet ja aikataulu yrittäjyyden aloittamiseksi

2. Palvelumuotoilu liiketoiminnassa

Palvelumuotoilu on työkalu ja toimintatapa, jonka avulla pystyy kehittämään nopeasti ja asiakaslähtöisesti lähes mitä tahansa liiketoiminnan osa-aluetta. Palvelumuotoilussa hyödynnetään asiakaslähtöisiä menetelmiä sekä luodaan parempaa palvelua ja tuloksellisempaa liiketoimintaa.

Henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi saat käyttöön yrityksen perustamiseen ja sen pyörittämiseen liittyvää materiaalia, videoita, tehtäviä sekä  helppokäyttöisen verkkoalustan. Valmennuksemme ovat saatavilla suomen kielellä. Voimme tavata kasvokkain tai etänä verkon kautta sinun toiveidesi mukaisesti.

Sisältö:

 1. Palvelumuotoilu käsitteenä ja palvelumuotoilun prosessit
 2. Palvelumuotoilun hyödyt ja mittarit
 3. Oman tilanteen kartoitus
 4. Asiakasymmärryksellä parempi asiakaskokemus
 5. Palvelumuotoilun menetelmät
 6. Uuden kokeilu
 7. Uudet ideat ja palvelut omassa liiketoiminnassa.

3. Työllistyminen kevytyrittäjänä

Tässä valmennuksessa saat valmiudet toimia kevytyrittäjänä ja menestyä omassa työssäsi täysin itsenäisesti. Saat konkreettista ja aina henkilökohtaista oppia, miten rakennat, tuotteistat, hinnoittelet ja myyt palveluasi. Lopputuloksena on konkreettinen suunnitelma ja valmiudet kevytyrittäjyyden aloitukseen.

Henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi saat käyttöösi kevytyrittäjyyteen liittyvää materiaalia, videoita, tehtäviä sekä helppokäyttöisen verkkoalustan. Valmennuksemme ovat saatavilla suomen kielellä. Voimme tavata kasvokkain tai etänä verkon kautta sinun toiveidesi mukaisesti.

Nämä opit henkilökohtaisessa valmennuksessamme:

 1. Mitä on kevytyrittäjyys ja mitä mahdollisuuksia se sinulle tarjoaa
 2. Oman tuotteesi kartoitus ja tuotteistus
 3. Asiakkaidesi kartoitus, liikeideasi testaaminen
 4. Kuinka markkinoit tuotettasi
 5. Kuinka hinnoittelet ja myyt tuotettasi
 6. Selkeä toimintasuunnitelma
 7. Valmis malli kevytyrittäjyyden aloittamiseksi

Ilmoittaudu mukaan Yrittäjyysbuustiin

Omapajan tarjoamiin Yrittäjyysbuustin valmennuksiin ilmoittaudutaan palvelualusta.fi -sivustolla. Ilmoittautuminen saattaa olla hiukan kontsikas, joten alla ohjeet, miten pääset juuri meidän järjestämiin valmennuksiin.

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen palvelualusta-sivustolla.

Saat ilmoittautumisestasi sähköpostin, josta valitset valmentajaksesi Omapajan

Valmentajamme on sinuun yhteydessä ja sovimme valmennuksesi aikataulusta.

Toteutus

Koulutusmuoto: Henkilökohtainen ohjaus verkossa
Alue: Pirkanmaa
Kieli: Suomi
Kesto: 4 kuukautta

Lisätietoa valmennuksesta

Maija Heino
044 491 8827
maija.heino@omapaja.fi

Yhteistyössä: