Yrittäjyysbuusti

Etusivu / Yrittäjyysbuusti

INNO – Innostu ja onnistu kevytyrittäjänä

Haluatko työllistää itsesi ja tehdä sitä mitä osaat? Hyvä, sillä tämä riittää. Me autamme sinut kevytyrittäjyyden alkuun.

Kevytyrittäjyys mahdollistaa uudenlaisen tavan työllistyä. Yritykset eivät tänä päivänä kovin helposti palkkaa uusia työntekijöitä, vaan ostavat mieluummin työn laskulla. Omapajan avulla voit muuttaa osaamisesi palveluksi, jota yritykset haluavat ostaa.

Päätät itse milloin töitä teet  ja mitä työstä laskutat. Kevytyrittäjänä toimiminen ja työn myyminen laskulla voi olla myös hyvä keino saada jalkaa haluamasi yrityksen ovenväliin.

Sinulla on varmaankin jo valmis ansaintaidea? Lähdetään yhdessä rakentamaan ideaasi myytäväksi palveluksi ja hankkimaan sinulle asiakkaita.

Voit tulla mukaan myös ilman ansaintaideaa. Silloin keskitymme osaamisesi tunnistamiseen ja teemme näkyväksi.

Palvelun aikana teemme sinulle toimintasuunnitelman sivu- tai päätoimiseen kevytyrittäjyyteen. Mahdollistamme verkostoitumisen asiakkaiden, kumppaneiden ja toisten kevytyrittäjien kanssa sekä kenties jo sen ensimmäisen työkeikan. 

”Kaikille jotka osaavat tehdä jotakin, mistä joku voisi vaikka maksaa. Kaikki on ollut paljon helpompaa kuin mitä aluksi kuvittelin. Eikä tämä sido mihinkään”. -Sami

Lisätietoja:

Kirsi Honkanen
kirsi.honkanen@omapaja.fi
044 4918 825

SAMPO – Kasva ja kehity kevytyrittäjänä

Tämä on Sinulle, joka toimit jo kevytyrittäjänä ja toimintasi on alkuvaiheessa tai jämähtänyt paikalleen. Jos kaipaat lisää buustia tekemiseen ja keinoja päästä kevytyrittäjyydessä eteenpäin, niin tule mukaa SAMPOon!

Palvelu tukee kevytyrittäjyytesi  kehittämistä ja antaa lisää taitoa ja keinoja viedä tekeminen seuraavalle levelille. Kun haluat vihdoinkin ansaita osaamisellasi, niin valitse tämä valmennus! Me tuemme ja ohjaamme sinua siinä mitä eniten tarvitset. 

Meidän kanssa homma nytkähtää eteenpäin. Liittyy haasteesi sitten hinnoitteluun, myyntiin ja markkinointiin, verkostoitumiseen, asiakashankintaan tai yrittäjävalmiuksiesi kehittämiseen.

Vaikka toimit yksinyrittäjänä, niin ei sinun ei sinun silti tarvitse yksin yrittäää. Omapajan yhteisö auttaa löytämään kumppaneita ja työmahdollisuuksia. Ja toimintasi kasvaessa voit halutessasi milloin tahansa perustaa avullame oman y-tunnuksen..

”Olen erittäin tyytyväinen, kun yritystoimintaa voi kehittää Omapajan kautta. Ideoita voi kokeilla ilman omaa toiminimeä. Jos toiminta laajenee, on mahdollisuus saada yritysneuvontaa ja perustaa oma toiminimi tai vaikka se osakeyhtiö.” -Juho

Lisätietoja:

Kirsi Honkanen
kirsi.honkanen@omapaja.fi
044 4918 825

Yhteistyössä: