Yrittäjävalmennus

Etusivu / Yrittäjävalmennus

5 askelta menestyvään yrittäjyyteen

Omapajan yrittäjävalmennuksessa käynnistät oman yritystoimintasi turvallisesti ja teet liiketoiminnastasi menestyksekästä ja kannattavaa. Valmennuskokonaisuutemme koostuu viidestä kahden/viiden päivää kestävistä osioista. Voit osallistua näistä yhteen tai useampaan. Valmennukset ovat sinulle ilmaisia.

Minustako yrittäjä?

Oletko miettinyt mitä yrittäminen on, mitä se vaatii ja uskaltaako yrittäjäksi alkaa? Minustako yrittäjä -valmennuksessa opit mitä on yrittäjyys ja miten voi työllistää itsensä. Miten sinun kannattaa yrittää/ansaita Suomessa? Valmennuksessa rakennamme kanssasi oman henkilökohtaisen polkusi kohti yrittäjyyttä.

Alkavat valmennukset

2.9.-3.9.2020, Rovaniemi + Verkko. Esite | Ilmoittaudu
6.10.-7.10.2020, Rovaniemi + Verkko. Esite | Ilmoittaudu
27.10.-28.10.2020, Rovaniemi + Verkko. Esite | Ilmoittaudu

Ideasta liiketoiminnaksi

Opi liikeidean perusteet sekä menestystekijät itsenäiseen ansaitsemiseen. Ideasta liiketoimintasuunnitelmaksi -valmennuksen avulla hallitset yrityksesi perustamistoimet ja itsensä työllistämisen. Osaat laatia kannattavan liiketoimintasuunnitelman, valita oikean yritusmuodon, ymmärrät yrityksesi taloutta ja kirjanpitoa ja ennen kaikkea, opit käynnistämään yritystoimintasi.

Alkavat valmennukset

7.9.-11.9.2020, Rovaniemi + Verkko. Esite | Ilmoittaudu
16.11.-20.11.2020, Rovaniemi + Verkko. Esite | Ilmoittaudu

Oman osaamisen tuotteistaminen

Tuotteista sekä brändää osaamisesi ja markkinoi sitä menestyksekkäästi eteenpäin. Oman osaamisen tuotteistaminen -valmennuksessa löydät omat kilpailuetusi ja tuotteistat yritystoimintasi ja ammattitaitosi helpommin markkinoitavaksi kokonaisuudeksi. Saat myös eväät asiakashankintaan sekä oman verkostoasi kasvattamiseen eri markkinointikanavissa.

Alkavat valmennukset

28.9.-2.10.2020, Rovaniemi + Verkko. Esite | Ilmoittaudu

Budjetoi ja hinnoittele oikein

Mikään yritystoiminta ei ole järkevää, jos se kuluttaa enemmän kuin tuottaa! Budjetointi, hinnoittelu, laskutus, ja laskelmat -valmennuksessa opit suunnittelemaan ja budjetoimaan yritustoiminnastasi tuottavaa. Osaat hinnoitella itsesi kilpailukykyisesti ja kannattavasti. Valmennuksen jälkeen tiedät mikä on yritystoiminnallesi kannattavaa ja miten toteutat yrityksesi kasvua hallitusti.

Alkavat valmennukset

28.9.-2.10.2020, Rovaniemi + Verkko. Esite | Ilmoittaudu
23.11.-27.11.2020, Rovaniemi + Verkko. Esite | Ilmoittaudu

Digitaalinen asiakashankinta

Yritys on melkein saatu pyörimään, mutta tuotteistus ja asiakkaan ymmärtäminen on jäänyt paperille liiketoimintasuunnitelmaan Tuttu tilanne? Digitaalinen asiakashankinta ja myyntitaitojen vahvistaminen – valmennuksessa kirkastetaan asiakaskohderyhmien tarpeita ja markkinointiviestintääsi ja some kanavia. Teemat: Asiakasratkaisu, – segmentointi, tuotteistus, asiakashinnoittelu, markkinointiviestinnän periaatteet, markkinoinnin kanavat sekä some- näkyvyys.

Alkavat valmennukset

Kesän valmennukset ovat kaikki toteutettu. Tulevat valmennukset ilmoitamme myöhemmin.

Taloudenhallinta ja digityökalujen hyödyntäminen

Tuntuuko siltä, että talouteen liittyvät asiat ovat kaikki hyvän kirjanpitäjän käsissä? ALV-laskelma ja tulosraportti tulevat säännöllisesti kuun lopussa, mutta niihin ei ole aikaa paneutua?Tässä valmennuksessa käydään läpi talouden perusteet ja digitaalisen taloushallinnan perusasiat. Teemat: Hinnoittelu ja ALV, katelaskenta ja kassabudjetin hallinta, tuloslaskelman ja taseen perusteet, tunnusluvut sekä kasvun rahoitus.

Alkavat valmennukset

Kesän valmennukset ovat kaikki toteutettu. Tulevat valmennukset ilmoitamme myöhemmin.

Turvallinen kevytyrittäjyys

Valmennuksessa sukelletaan kevytyrittäjyyden ytimeen ja tehdään omasta osaamisesta myytävä tuote. Kevytyrittäjänä säästät aikaasi kirjanpidolta ja voit keskittyä oleelliseen – eli asiakkaiden hankkimiseen ja palvelun tuottamiseen. Kokeneiden yrittävävalmentajien ohjauksessa saat kaiken tämän:

  • kevytyrittäjävalmiudet kehittyvät
  • yhteistyö- ja kumppanuusverkostot
    henkilökohtainen ohjaus ja sparraus
  • markkinaymmärrys ja asiakkaat
  • oman toiminnan toimintasuunnitelma
  • kokemus kevytyrittäjänä toimimisesta Omapajan laskutuspalvelussa.
Alkavat valmennukset

21.9.-25.9.2020, Kittilä + Verkko. Esite | Ilmoittaudu
2.11.-6.11.2020, Rovaniemi + Verkko. Esite | Ilmoittaudu

Valmennukset toteutetaan yhteistyössä Te-palveluiden ja Pro Manager Oy:n kanssa.