Osuma-valmennus

Etusivu / Työelämävalmennus / Osuma-valmennus

Osu yhteen työnantajasi kanssa ja näytä osaamisesi.

Lopeta arpominen ja samoilu! Tule mukaan  osuma-valmennukseen. Valmennuksessa tunnistat osaamisesit, brändäät itsesi, löydät työpaikat ja näytät osaamisesi työnantajalle. Ei enää umpimähkäistä ja turhauttavaa työnhakua, vaan selkeää arvonlisäystä niin sinulle, kuin tulevalle työnantajallesikin.

Neljä askelta kohti työelämää

1) Palvelun käynnistys. Yksilöohjauskeskustelu osaamisestasi, työelämävalmiuksistasi ja työnhaun tavoitteistasi. Kohdennetun työnhaun käynnistäminen.

Kesto 2 tuntia

2) Osaamisen tunnistaminen ja brändäys. Oman osaamisen ja vahvuuksien sekä kehittämiskohteiden tunnistaminen tämän päivän työelämän vaateisiin ja mahdollisuuksiin sekä piilossa olevan osaamisesi näkyväksi tekeminen.

Kesto 3 tuntia

3) Työjakso. Näytä työjaksopaikan työnantajalle osaamisesi. Hyvin hoidettuna tämä jakso voi olla askeleesi työelämään tai avaamaan mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen sinulle soveltuvin keinoin

Kesto 6 päivää

4) Osaaminen käyttöön. Palautekeskustelu ja jatkosuunnitelma. Saat selkeät askelmerkit, millä keinoin tästä eteenpäin. Työssä, opiskellen tai työllistymistäsi edistävässä palvelussa.

Kesto 2 tuntia

Näin valmennus toteutetaan

Palvelu toteutetaan yksilöohjauksena omalla paikkakunnallasi ja/tai osittain etäyhteyksin. Työjaksopaikka haetaan alan yrityksestä tavoitteesi ja työllistymisnäkökulma huomioiden. Palvelun kokonaiskesto max. kaksi kuukautta. Palveluun hakeudutaan oman TE-toimiston kautta. Saatuamme ilmoittautumisesi TE-toimistosta, otamme sinuun yhteyttä soittamalla ja sovimme palvelun aloittamisesta.

”Valmennus antoi uskoa itselleni. Vetäjät ovat erittäin ammattitaitoisia ja työnsä todella hyvin osaavia. Asiat esitettiin selkeästi ja ymmärrettävästi. Kerrottiin myös muista mahdollisuuksista. Sain tukea ja tietoa henkilökohtaisesti. Valmennus auttoi minua työllistymään.”

”Yksilöohjaus oli erityisen tärkeää. Olen erittäin tyytyväinen saamaani työpaikkaan, joka vastaan täysin toiveitani. Ilman valmentajan sparrausta en olisi löytänyt tätä työpaikkaa, koska tämä oli piilotyöpaikka.”

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Kirsi Honkanen, 044 4918 825
Anna-Liisa Lintulampi, 044 7198 103