FOCUS Työpolut

Etusivu / FOCUS Työpolut

Nostetta työnhakuun ja tukea muutostilanteisiin.

Focus Työpolut -palvelussa saat nostetta omaan työnhakuun yksilöllisen, henkilökohtaisen ohjaajan kanssa. Käytössäsi on laaja tarjonta työnhakua tai yrittäjyyttä tukevia ryhmävalmennuksia. Palvelutarjotinta päivitetään jatkuvasti työnhakijoiden toiveiden mukaisesti. Palvelussa saat myös tukea kevytyrittäjyyteen ja oman osaamisen tuotteistamiseen ja markkinointiin asiantuntevan valmentajaverkoston avulla. Tällä hetkellä kaikki valmennukset toteutetaan joko puhelimitse, verkossa tai sähköpostitse.

Kiinnostuitko valmennuksesta?

Focus työpolut

Mitä valmennus kohdallasi etenee?

  1. Hae palveluun

  2. Saat ajan valmentajallesi. Palvelupolkusi suunnitellaan valmentajasi kanssa. Osaamisesi ja työmarkkinatilanne kartoitetaan digitaalisesti

  3. Kartoituksen pohjalta tähtäimessä on parhaiten sinua palveleva ratkaisu.

  4. Olet yhteyksissä säännöllisesti omaan valmentajaan. Valmentaja ohjaa sinua eteenpäin kohti ratkaisuasi

  5. Lisäksi voit ottaa palvelutarjottimelta runsaasti apuja työnhakuusi

  6. Palvelun kesto on joustava ja yksilöllinen. Mitä pikemmin ratkaisu tilanteeseen löytyy, sitä nopeammin palvelu on paketissa. 

Lisätietoa toteutuksesta kumppanimme Cimsonin sivulta.

"Minulla on pitkästä aikaa sellainen tunne, että joku oikeasti on ottanut asiakseen auttaa minua, antanut uskoa tulevaisuuteen sekä työkalut sen saavuttamiseen.”

"Mahtavan yksilöllistä palvelua, asiakasta kuulevaa ja tarpeiden tunnistavaa ihmisläheistä kohtaamista. Tavoitteita katsotaan isommassa kuvassa eikä vain lyhyellä aikavälillä. Kiitos!"

Aika hypätä mukaan ja työllistyä?

Yhteistyössä: